Povestea omului care a petrecut 25 de ani la închisoare fiind nevinovat. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut

Postat la 22 decembrie 2017 2206 afişări

Mark Denny, un bărbat de 46 de ani, a petrecut 25 de ani în închisoare până ce avocaţii săi au reuşit să dovedească faptul că nu era vinovat de crima în cauză.

Povestea omului care a petrecut 25 de ani la închisoare fiind nevinovat. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut

El a fost unul dintre cei patru oameni acuzaţi în 1987 de jefuirea unui Burger King din Brooklyn şi de violarea unei angajate în vârstă de 18 ani.

La momentul anchetei, procurorii au descoperit în restaurant amprentele lui Denny şi ale unui alt bărbat, în vreme ce un altul s-a declarat vinovat de fapte. Pe lângă amprente, nu a existat însă nicio dovadă că bărbatul era vinovat.

Arestat la câteva luni după jaful de la Burger King, pentru alte motive, Denny a fost identificat de victima sa ca fiind cel care o violase. Avocaţii au dovedit ulterior că femeia avea vederea obstrucţionată, având capul acoperit, iar judecătorii au acceptat în cele din urmă să îl elibereze pe Denny.

Deşi a petrecut 25 de în puşcărie, bărbatul spune că nu este supărat pe femeia care l-a identificat şi că vrea doar să se reîntoarcă la viaţa sa. În prima zi de libertate, Mark Denny s-a oprit la un restaurant din Brooklyn şi a învăţat să folosească telefonul mobil.

Aceasta este cea de-a 24-a condamnare a procurorului-şef din New York care este întoarsă de către judecători în ultimii trei ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.