Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Înainte să înceapă să ucidă a salvat vieţi

Postat la 15 mai 2018 710 afişări

Cuceritor. Carismatic. Criminal. În serie. Despre el s-au scris sute de cărţi şi s-au făcut zeci de filme. Anul acesta va apărea un nou lung-metraj care-i va devoala şocanta poveste prin ochii celei care l-a iubit cel mai mult şi n-a bănuit sau n-a vrut să creadă că dincolo de aparenţele unui bărbat fermecător şi inteligent se ascundea unul dintre cei mai odioşi monştri din istoria modernă a omenirii!

Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Înainte să înceapă să ucidă a salvat vieţi

Numele lui provoacă încă fiori reci pe şira spinării. El a fost Ted Bundy, iar în 2018 va fi interpretat de unul dintre cei mai versatili actori ai tinerei generaţii de la Hollywood, Zac Efron!

 

Povestit din perspectiva lui Elisabeth Knoepfler, marea iubire a vieţii lui Ted Bundy, filmul va urmări transformarea promiţătorului student la drept, lăudat de profesori, admirat de colege şi invidiat de colegi, în bestia feroce de mai târziu care avea să ucidă în chipuri inimaginabile peste 30 de femei din mai multe state ale Americii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.