Povestea incredibilă a unui fost ministru de finanţe care acum a ajuns şofer de taxi în SUA

Autor: Petru Mazilu Postat la 24 mai 2022 406 afişări

Povestea incredibilă a unui fost ministru de finanţe care acum a ajuns şofer de taxi în SUA

Fostul ministru de finanţe al Afganistanului a fost nevoit să plece din ţară după ce talibanii au ajuns la putere şi în prezent este şofer de taxi în SUA, anunţă BBC.

Afganistanul se schimbă radical sub conducerea talibanilor. După schimbarea regimului, vieţile multor afgani au fost date peste cap, inclusiv cea a fostului ministru de finanţe Khalid Payenda.

Dacă recent, el îşi reprezenta ţara la forumurile economice mondiale, în prezent este şofer la o firmă de transport de tipul „ride-share” din SUA. Payenda a plecat din Afganistan şi a căutat un loc de muncă în America.

De asemenea, fostul ministru este consultant şi ţine prelegeri despre Afganistan pentru studenţii din oraşul american în care locuieşte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
taxi,
afganistan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.