Pot participa la slujba de Înviere la biserică? Răspunsul autorităţilor

Postat la 13 aprilie 2020 82 afişări

Pot participa la slujba de Înviere la biserică? Răspunsul autorităţilor

Grupul de Comunicare Strategică a lansat un amplu set de întrebari şi răspunsuri cu privire la deplasările şi vizitele pentru Sărbătorile Pascale, în contextul stării de urgenţă.

Întrebare: Pot participa la slujba de Înviere la biserică?

Răspuns: Anul acesta slujbele din Săptămâna Mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti vor fi săvârşite doar de slujitorii bisericeşti, fără participarea credincioşilor, fiind transmise în mediul online şi pe canale TV. Patriarhia Română a dat publicităţii o serie de recomandări pe care le regăsiţi la următorul link: https://basilica.ro/indrumari-privind-slujbele-de-florii-din-saptamana-mare-a-sfintelor-patimiri-si-de-sfintele-pasti/

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
autoritati,
carne,
declaratie,
raspuns

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.