Postul de televiziune BBC, acuzat că a provocat durere în mod deliberat prinţului Harry, după ce a susţinut că acesta nu este fiul prinţului Charles

Autor: Andreea Diocheteanu Postat la 07 mai 2017 184 afişări

Postul de televiziune BBC este acuzat că i-a provocat prinţului Harry durere în mod deliberat, după ce în cadrul unei serii dramatice controversate, difuzată de canal, s-a afirmat că acesta nu este fiul prinţului Charles, ci al lui James Hewitt, scrie Daily Mail.

Nu este prima oară când acest zvon apare în presă, dar cel mai recent cadru în care a fost făcută afirmaţia este în drama produsă şi difuzată de BBC2, intitulată ”King Charles III”.

Apropiaţi ai familiei regale au spus că zvonul dureros nu ar fi trebuit să fie niciodată inclus într-un program BBC.

Cea mai apropiată confidentă a prinţesei Diana, a spus: ”BBC provoacă în mod deliberat durere unei persoane, într-o manieră obscenă. Prinţul Harry avea doar 12 ani cînd mama lui a murit, iar acum ea nu mai este printre noi ca să-l sprijine. Nu cred că acesta este motivul pentru care milioane de oameni îşi plătesc taxa de licenţă”.

Hewitt, presupusul tată al lui Harry, neagă vehement zvonurile, care au înfuriat-o groaznic şi pe Diana însăşi, potrivit fostului ei bodyguard, Ken Wharfe.

Show-ul difuzat de BBC este o adaptare după piesa semnată de Mike Bartlett, ”West End”, care înfăţişează domnia prinţului Charles după ce aderă la tron.

În show, nişte prietenii îi fac cunoştinţă lui Harry cu o tânără pe nume Jess, care îl întreabă: ”Este Charles tatăl tău? Sau este celălalt?”.

Observând părul roşcat al lui Harry, aceasta continuă: ”Dacă ai fi băiatul lui Hewlitt, ai fi dat afară din familie”.

Personajul Harry rămâne tăcut, în timp ce unul dintre prietenii care le-au făcut cunoştinţă o corectează pe femeie şi îi spune că de fapt numele este Hewitt, nu Hewlitt.

Un alt prieten neagă cu empatie zvonul.

Tory Sir Nicholas Soames, un prieten apropiat al prinţului Charles, a spus: ”Din câte am auzit, drama asta este repulsivă, e o mizerie, şi nu am de gând să o urmăresc”.

Zvonul dureros conform căruia Harry e fiul lui Hewit a ieşit la iveală în mod frecvent şi se bazează doar pe faptul că ambii bărbaţi au părul roşcat, deşi această culoare de păr este deţinută şi de alţi membri din familia Spencer, rudele Dianei.

Cei doi - Diana şi Hewitt - au avut într-adevăr o aventură, între 1986 şi 1991, dar asta s-a întâmplat la doi ani după ce Harry a fost născut.

Oricum, întrebat dacă este tatăl prinţului, Hewitt a declarat într-un interviu: ”Nu, nu sunt”. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bbc,
printul charles,
fiu,
harry,
acuzatii,
zvonuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.