PostMaster permite urmărirea corespondenţei cu ajutorul GPS

Postat la 07 martie 2016 260 afişări

PostMaster permite urmărirea corespondenţei cu ajutorul GPS

PostMaster, companie membră a Austrian Post Group şi cel mai mare furnizor de servicii poştale private din România, a introdus serviciul Track&Trace, care permite urmărirea corespondenţei pe întregul parcursul acesteia, de la preluarea de către poştaş şi până la momentul livrării în cutia poştală a destinatarului. PostMaster este primul operator poştal privat cu acoperire naţională care introduce acest tip de serviciu.

"Clienţii din orice domeniu vor putea accesa situaţii în timp real ale livrării corespondenţei şi vor beneficia de un instrument eficient de raportare şi evaluare. Ştim că pentru unele categorii de corespondenţă este foarte importantă certificarea livrării şi a distribuţiei în timpul stabilit, iar Track&Trace va securiza orice angajament necesar în acest sens", a declarat Florin Bogasieru, Director de Vânzări PostMaster.

Fiecare poştaş va fi echipat cu un terminal mobil prevăzut cu un scanner şi localizabil prin GPS. Poştaşul va scana borderoul de distribuţie primit împreună cu plicurile şi i se vor genera automat comenzile de lucru pentru ziua în curs, cu toate adresele la care trebuie să livreze corespondenţa. Pe parcursul zilei, poştaşul va scana fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment în care aplicaţia va înregistra data şi ora exactă a livrării, identitatea unică a trimiterii şi coordonatele GPS, care vor trebui să corespundă cu adresa de destinaţie. Astfel se pot genera raportări în timp real, la nivel de zi, şi se observă în mod clar parcursul poştaşului şi livrările efectuate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/postmaster-permite-urmarirea-corespondentei-cu-ajutorul-gps-15099484
15099484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.