Poşta Română încearcă să îşi menţină afacerile prin intrarea pe asigurări şi servicii de telefonie

Postat la 05 decembrie 2012 9 afişări

Afacerile Poştei Române vor continua să scadă şi în 2013, după pierderea unui drept rezervat companiei, la finele acestui an şi, iar în acest context managementul operatorului vizează noi activităţi, de brokeraj de asigurări şi servicii financiar-bancare sau de telefonie mobilă.

"În ultimii 3 ani, pierderile cumulate ale Poştei Române au depăşit 400 milioane de lei. Afacerile companiei s-au înscris pe un trend negativ, care se va menţine şi în 2013, pentru că Poşta va pierde, la 31 decembrie 2012, dreptul rezervat pentru prestarea de servicii poştale constând în trimiteri de corespondenţă cu greutatea cuprinsă între 0 şi 50 de grame", a declarat miercuri directorul general al Poştei Române, Ion Smeeianu.

El a adăugat că managementul companiei şi-a propus, prin elaborarea unei strategii, să reducă pierderile de venituri prin intrarea Poştei pe piaţa brokerajului de asigurări şi zona serviciilor financiar-bancare.

"Avem o strategie pentru minimizarea reducerii veniturilor, care se bazează pe menţinerea actualilor clienţi şi pe atragerea de noi clienţi. Vrem să îmbunătăţim portofoliul de servicii şi ne vom îndrepta spre zona asigurărilor obligatorii de locuinţe. Poşta va deveni în scurt timp broker de asigurări şi va intermedia, prin capilaritatea reţelei, vânzarea acestor poliţe în zona mic urbană şi rurală", a spus Smeeianu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poşta Română,
telefonie,
asigurări,
afaceri
/actualitate/posta-romana-incearca-sa-isi-mentina-afacerile-prin-intrarea-pe-asigurari-si-servicii-de-telefonie-10371199
10371199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.