Post si penitenta pentru Marius Petcu

Autor: Mihai Mitrica Postat la 02 aprilie 2011 53 afişări

Liderul sindical Marius Petcu ar putea fi eliberat abia in Saptamana Patimilor din arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis incarcerarea lui pentru 29 de zile.

Petcu a spus ca este dezamagit de hotararea instantei si ca nu se astepta la asa ceva, dupa binele facut "in astia 20 de ani". La 24 martie, liderul CNSLR-Fratia a fost prins luand mita 40.000 de euro, o parte din banii ceruti omului de afaceri Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia sa execute lucrarile la un centru pentru sindicate din Snagov.

Marius Petcu este unul dintre cei mai bogati lideri sindicali, cu terenuri in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, o casa de vacanta in Ilfov si una de locuit in Capitala, zece conturi si depozite bancare, dintre care trei in valoare totala de aproape 59.000 de euro si restul de peste 418.000 de lei, potrivit declaratiei sale de avere din 1 noiembrie 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/post-si-penitenta-pentru-marius-petcu-8122423
8122423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.