Posesorii de card RBS primesc prin SMS alerte pentru platile de peste 150 lei

Postat la 11 iulie 2011 35 afişări

RBS Romania lanseaza RBS SMS Alerts - un nou serviciu pentru monitorizarea in timp real a activitatii cardurilor de debit, inclusiv a celor suplimentare primite de la banca.

De fiecare data cand va efectua o plata mai mare de 150 de lei folosind cardul de debit RBS la comercianti, online sau retragerile de numerar de la ATM-uri, clientul va primi o instiintare prin SMS. Clientii RBS pot stabili orice suma ca limita minima a tranzactiilor pentru care doresc notificari, insa aceasta nu poate fi mai mica de 150 de lei, informeaza banca.

Pentru activarea serviciului RBS SMS Alerts, clientii care detin un card de debit RBS trebuie sa semneze un contract la oricare din sucursalele bancii si sa stabileasca limita minima a tranzactiilor pentru care doresc sa primeasca notificari.

Mesajele pot fi primite de catre client in limba romana sau, la alegere, in limba engleza. Taxa pentru noul serviciu este de 5 lei pe luna (cu TVA inclusa) pentru fiecare titular de cont, acoperind monitorizarile atat pentru cardul de debit principal, cat si pentru cardurile suplimentare. De asemenea, limita minima aleasa va fi aceeasi pentru toate cardurile atasate unui cont.

La finele lui iunie, si MKB Nextebank a anuntat lansarea unui serviciu de notificare a clientilor prin SMS si e-mail pentru plati, incasari, prenotificari pentru ratele scadente la credite, rapoarte saptamanale de tranzactii, extrase de cont.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
tranzactii,
retail,
card,
debit,
plati,
consum,
clienti,
SMS,
alerta,
RBS
/actualitate/posesorii-de-card-rbs-primesc-prin-sms-alerte-pentru-platile-de-peste-150-lei-8482186
8482186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.