Portugalia şi-a menţinut toate becurile aprinse non-stop, timp patru zile, numai din energie regenerabilă

Postat la 22 mai 2016 156 afişări

"Aceasta este o realizare importantă pentru o ţară europeană".

Portugalia şi-a menţinut toate becurile aprinse non-stop, timp patru zile, numai din energie regenerabilă

La doar câteva zile după ce s-a constatat că Germania produce atât de multă energie din surse regenerabile încât îi plăteşte pe consumatori să o folosească, o altă ţară a ajuns la cote maxime.

Portugalia a reuşit să-şi menţină luminile neoprite timp de patru zile consecutive, alimentate numai de energie din surse regenerabile.

"Aceasta este o realizare importantă pentru o ţară europeană. Ceea ce astăzi pare extraordinar va fi, în doar câţiva ani, un lucru obişnuit în Europa”, explică James Watson, CEO al SolarPower.

Vezi aici cum a reuşit Portugalia să ajungă la această performanţă - VIDEO

Urmărește Business Magazin

/actualitate/portugalia-si-a-mentinut-toate-becurile-aprinse-non-stop-timp-patru-zile-numai-din-energie-regenerabila-15355444
15355444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.