Ponta, unui sătean din Beiu, unde au fost inundaţii: Îmi spuneţi "fă, Ponta" şi facem ce trebuie!

Autor: Alexandru Moise Postat la 29 august 2014 42 afişări

Premierul Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judeţul Teleorman, afectat în luna aprilie de inundaţii şi i-a spus, ironic, unui sătean să i se adreseze cu "fă, Ponta" şi face tot ce este necesar pentru ca satele din zonă să nu mai fie inundate.

"Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta! Aşa să îmi ziceţi şi facem. Poate de data asta aud bine şi ăia cu camerele", a spus Ponta ironic.

Presa a relatat că, în aprilie, la vizita antrerioară, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula "doamna Doina Pană", iar când vicepremierul Liviu Dragnea încercat să-i spună "măi, Doina,", Ponta l-a apostrofat că "iar aud cine ştie ce".

Ponta şi Dragnea le-a promis localnicilor că nu vor mai fi inundaţi şi le-au făcut cadou o barcă pneumatică pentru un viitor muzeu.

"După noiembrie venim să facem muzeul bărcii", a continuat să glumească premierul Ponta.

În luna aprilie, mai multe localităţi din judeţul Teleorman au fost afectate grav de inundaţii. Atunci, premmierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au făcut o vizită în satul Beiu, cel mai grav afectat de inundaţii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barcă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
TELEORMAN,
INUNDAŢII
/actualitate/ponta-unui-satean-din-beiu-unde-au-fost-inundatii-imi-spuneti-fa-ponta-si-facem-ce-trebuie-13166428
13166428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.