Ponta spune că va prezenta bugetul pe 2013 doar Parlamentului: Nu e cazul să mă duc şi la altcineva

Postat la 27 noiembrie 2012 9 afişări

Premierul Victor Ponta a cerut ca cel puţin un secretar de stat şi secretarul general din ministere să lucreze cu experţii din Ministerul Finanţelor la proiectul de buget pentru anul viitor şi a precizat că va prezenta bugetul doar în Parlament, deoarece nu este cazul să meargă cu documentul "la altcineva".

"Mulţi dintre dumneavoastră sunteţi în campanie, dar cel puţin un secretar de stat, secretarul general al ministerului, să continue activitatea cu Ministerul de Finanţe pentru pregătirea bugetului pe 2013 şi mai ales cu acea gândire multianuală, 2013-2016, programe care pot fi finanţate timp de patru ani din bugetul de stat. O să prezint bugetul pentru 2013 în Parlament, nu mă duc cu el la altcineva, că nu e cazul", a spus Ponta în şedinţa de guvern. El a apreciat că proiectul de buget va fi prezentat în Parlament în jurul datelor de 20-21 decembrie, urmând ca în luna ianuarie să fie discutat cu partenerii financiari internaţionali şi ulterior dezbătut şi aprobat în Parlament.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
buget,
ponta,
parlament
/actualitate/ponta-spune-ca-va-prezenta-bugetul-pe-2013-doar-parlamentului-nu-e-cazul-sa-ma-duc-si-la-altcineva-10352534
10352534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.