Ponta spune că înţelegerea iniţială cu Bechtel, avizată de Năstase, era bună, dar admite că nu o ştie

Postat la 14 iunie 2013 46 afişări

Premierul Victor Ponta apreciază că forma iniţială a contractului cu Bechtel, avizată de Guvernul Năstase, a fost bună, dar admite că nu a citit acea formă şi nici nu cunoaşte detalii din contract, deoarece acesta are "sute de pagini" şi nu este "domeniul" său, insistând însă că miniştrii PD sunt vinovaţi.

Ponta spune că înţelegerea iniţială cu Bechtel, avizată de Năstase, era bună, dar admite că nu o ştie

 El a apreciat că problemele în contractul cu Bechtel au fost generate de conducerea "incompetentă şi iresponsabilă" a Ministerului Transporturilor din 2005, care a început să renegocieze contractul în loc să-l pună în aplicare.

În 2005, Ministerul Transporturilor era condus de către democratul Gheorghe Dobre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-spune-ca-intelegerea-initiala-cu-bechtel-avizata-de-nastase-era-buna-dar-admite-ca-nu-o-stie-10967181
10967181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.