Ponta: Participarea lui Băsescu la Congres e în afara Constituţiei, dar să-l suspendăm pentru asta?

Postat la 17 octombrie 2012 10 afişări

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marţi, că participarea preşedintelui Traian Băsescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti este "în afara Constituţiei", dar că USL nu va declanşa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt.

Victor Ponta a declarat, întrebat fiind dacă participarea preşedintelui Traian Băsescu la Congresul PPE este motiv pentru o nouă suspendare, că acest gest al şefului statului nu este un motiv pentru suspendare , dar "este un motiv ca pe viitor să avem preşedinţi care-şi respectă atribuţiile constituţionale". "Participarea de mâine (n.r. - miercuri) a domnului Băsescu la o manifestare a unui partid politic este în afara Constituţiei. Dar să-l suspendăm pentru asta?", a spus Victor Ponta. În acest context, Ponta a criticat-o pe Anca Boagiu, care declarase, într-o conferinţă de presă, că dacă premierul Victor Ponta are dreptul să participe la mitinguri politice, atunci preşedintele Traian Băsescu poate participa la Congresul PPE.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
basescu,
congres,
ppe,
constitutie
/actualitate/ponta-participarea-lui-basescu-la-congres-e-in-afara-constitutiei-dar-sa-l-suspendam-pentru-asta-10230088
10230088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.