Ponta: Nu ştiu dacă eutanasierea câinilor e cea mai bună soluţie, dar trebuia aleasă viaţa oamenilor

Postat la 11 septembrie 2013 26 afişări

Premierul Ponta a declarat miercuri că nu ştie dacă legea adoptată de Parlament privind eutanasierea câinilor fără stăpân e soluţia cea mai bună, dar este evident că între viaţa unui câine şi cea a unui om trebuia aleasă cea din urmă, legea prevăzând şi adopţia sau ţinerea în adăposturi a câinilor.

Ponta: Nu ştiu dacă eutanasierea câinilor e cea mai bună soluţie, dar trebuia aleasă viaţa oamenilor

 "S-a adoptat în Parlament Legea privind câinii fără stăpân. Nu ştiu dacă e soluţia cea mai bună. Ştiu un singur lucru: că, evident, trebuia luată o decizie, că, evident, între un copil sau viaţa unui om şi câini trebuie să alegem viaţa oamenilor şi că locul câinilor nu e pe stradă", a spus miercuri Ponta, la începutul şedinţei de Guvern.

El a dăugat că proiectul de lege adoptat prevede şi variantele adăposturilor şi al adopţiei câinilor, iar într-un termen rezonabil fenomenul ar putea fi redus la nişte limite acceptabile

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-stiu-daca-eutanasierea-cainilor-e-cea-mai-buna-solutie-dar-trebuia-aleasa-viata-oamenilor-11315069
11315069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.