Ponta: Nominalizarea lui Hellvig la SRI - bună ca persoană, dar PSD dorea pe cineva neimplicat politic

Autor: Departamentul Politic Postat la 20 februarie 2015 34 afişări

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig şi că nominalizarea acestuia la şefia SRI este bună "ca persoană", dar că PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel că decizia legată de vot va fi luată luni, după consultări cu grupurile parlamentare.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, precizînd că a discutat în prealabil cu liderii partidelor parlamentare.

Ulterior, Iohannis a declarat, la Digi24, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru şefia SRI, că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu liderii partidelor parlamentare, nu a fost niciun lider politic care să îi spună că nu e de acord.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă formaţiunea sa îl va vota pe Eduard Hellvig la şefia SRI, că acest aspect va fi discutat în şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, care vor lua şi o decizie în acest sens.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
SRI,
/actualitate/ponta-nominalizarea-lui-hellvig-la-sri-buna-ca-persoana-dar-psd-dorea-pe-cineva-neimplicat-politic-13859091
13859091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.