Ponta: Mă bucur că România nu e o ţară unde alături de alte dispute să adăugăm o dispută religioasă

Postat la 14 octombrie 2013 39 afişări

Premierul Victor Ponta a spus, luni, la Iaşi, după ce a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană, că este un lucru extraordinar că românii au încă mare încredere în Biserică şi că se bucură că România nu e o ţară unde, alături de alte dispute, "să se adauge o dispută religioasă".

Ponta: Mă bucur că România nu e o ţară unde alături de alte dispute să adăugăm o dispută religioasă

 Ponta a spus că Sfânta Parascheva reprezintă o mare sărbătoare a românilor şi că vrea să arate, ca de fiecare dată, respectul pentru această sărbătoare şi pentru tradiţiile românilor.

"Cred că este un lucru extraordinar că românii au încă foarte mare încredere în Biserică. Sunt ortodocşi în majoritate, dar şi ceilalţi, de alte credinţe, au o viaţă normală şi egală în România şi mă bucur foarte mult că România nu a fost şi nici nu va fi vreodată o ţară în care, alături de alte dispute, să adăugăm o dispută religioasă. Acesta este lucrul cel mai important", a afirmat Victor Ponta.

El a mai spus că de cel puţin două ori pe an, în 24 ianuarie şi 14 octombrie, Iaşiul devine capitala României şi i-a felicitat pe cei care "reuşesc să facă această tradiţie în fiecare an chiar mai frumoasă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ma-bucur-ca-romania-nu-e-o-tara-unde-alaturi-de-alte-dispute-sa-adaugam-o-disputa-religioasa-11510036
11510036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.