GOOGLE va folosi numele şi fotografiile utilizatorilor în scopuri comerciale

Postat la 14 octombrie 2013 42 afişări

Gigantul de internet american Google plănuieşte ca, de la 11 noiembrie, să folosească datele personale ale utilizatorilor săi în scopuri comerciale.

GOOGLE va folosi numele şi fotografiile utilizatorilor în scopuri comerciale

 Conform sursei citate, Google va folosi numele şi fotografiile internauţilor şi comentariile făcute de aceştia la anumite produse în scopuri publicitare şi comerciale, informează dailymail.co.uk.

Google va schimba termenii şi condiţiile de utilizare începând din data de 11 noiembrie, însă modificările îi vor afecta pe utilizatorii reţelei de socializare Google+.

De asemenea, comentariile utilizatorilor privind restaurantele, magazinele şi produsele, dar şi muzica şi alt tip de conţinut cumpărat de la retailerul online Google Play vor putea să fie folosite în reclamele care le sunt prezentate prietenilor sau persoanelor cu care userii sunt în legătură, atunci când aceştia caută pe Google diverse lucruri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-va-folosi-numele-si-fotografiile-utilizatorilor-in-scopuri-comerciale-11509895
11509895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.