Ponta, la Paris, în cea mai importantă vizită externă de la preluarea mandatului

Autor: Iulian Anghel Postat la 21 februarie 2013 21 afişări

Premierul Victor Ponta se află în Franţa, în cea mai importantă vizită externă de la preluarea mandatului, în urmă cu 10 luni.

Premierul Victor Ponta se află în Franţa, în cea mai importantă vizită externă de la preluarea mandatului, în urmă cu 10 luni. Premierul se va întâlni astăzi la Paris cu preşedintele Franţei Francois Hollande şi cu şeful guvernului Jean-Marc Ayrault, dar după cum anunţă Palatul Victoria, va avea întâlniri şi cu reprezentanţii a 16 dintre cele mai importante companii franceze - comunicatul Guvernului nu le numeşte şi nici nu a anunţat de ce oameni de afaceri şi companii va fi însoţit Victor Ponta. Oficial, interesul acestei vizite este unul economic, dacă este să urmărim ordinea temelor anunţate de guvernul de la Bucureşti: relansarea Parteneriatului strategic dintre Franţa şi România; întărirea relaţiilor economice; creşterea numărului de investitori francezi şi a volumului de investiţii franceze în România (în special în domeniile energetic, agricultură şi infrastructură) şi abia apoi tematica aderării României la Spaţiul Schengen sau romii din Franţa.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-la-paris-in-cea-mai-importanta-vizita-externa-de-la-preluarea-mandatului-10580747
10580747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.