Ponta i-a fost copilot premierului francez în maşina Renault ZOE: Mă simt bine cu piloţi în care am încredere

Postat la 12 iulie 2013 50 afişări

Premierul Victor Ponta şi prim-ministrul francez Jean-MarcAyrault au testat la Titu un prototip al automobilului electric Renault ZOE, maşina fiind condusă de oficialul francez, iar Ponta ocupând locul din dreapta şoferului şi spunând că se simte bine ca şi copilot cu "piloţii în care am încredere".

Ponta i-a fost copilot premierului francez în maşina Renault ZOE: Mă simt bine cu piloţi în care am încredere

 Ei au testat maşina după ce au vizitat centrul tehnic Renault de la Titu.

Întrebat cum s-a simţit ca şi copilot al premierului francez, Ponta a spus, râzând, că se simte foarte bine ca şi copilot cu "piloţii în care am încredere".

Premierul Ponta a apreciat calitatea maşinilor produse de Renault şi a menţionat în special rezistenţa automobilului Logan, arătând că, la un moment dat, s-a răsturnat cu un Logan care a rezistat însă impactului.

Automobilului electric de oraş Renault ZOE este disponibil în Franţa din luna martie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-i-a-fost-copilot-premierului-francez-in-masina-renault-zoe-ma-simt-bine-cu-piloti-in-care-am-incredere-11118617
11118617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.