Ponta: Decizia privind reducerea CAS va fi luată în toamnă, pe baza rezultatelor economice

Postat la 28 mai 2013 41 afişări

Decizia privind reducerea CAS pentru angajator va fi adoptată în toamnă, când va fi stabilit bugetul atât pe 2014, cât şi pe 2015 şi 2016, pe baza rezultatelor economice din primele două trimestre şi a previziunilor pentru trimestrul trei al acestui an, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Decizia privind reducerea CAS va fi luată în toamnă, pe baza rezultatelor economice

"În toamnă, în baza rezultatelor din primele două trimestre şi a previziunilor pentru trimestrul trei, începem să construim proiectul de buget pentru 2014. Mai mult, sper să putem trece în Constituţie, la revizuire - pentru că acum se prevede foarte clar că bugetul este anual - noţiunea de buget multianual, şi pe baza unor date foarte concrete în toamnă vom şti exact cum construim bugetele pentru 2014, 2015 şi 2016. Intenţia şi angajamentul nostru, ca şi convingerea că este un lucru foarte bun, merge în primul rând spre reducerea contribuţiilor de asigurări sociale la angajator", a spus Ponta după ce a participat la conferinţa "Cities of Tomorrow": dezvoltarea urbană, încotro?, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germanǎ (AHK Romania) şi MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-decizia-privind-reducerea-cas-va-fi-luata-in-toamna-pe-baza-rezultatelor-economice-10905932
10905932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.