Ponta: Decizia de demitere a Ştefaniei Duminică, acuzată de plagiat, aparţine PNL

Postat la 20 februarie 2014 37 afişări

Demiterea Ştefaniei Duminică din postul de secretar de stat în Ministerul Educaţiei, urmare a acuzaţiilor de plagiat, reprezintă o decizie care aparţine PNL, consideră liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Ponta: Decizia de demitere a Ştefaniei Duminică, acuzată de plagiat, aparţine PNL

 Întrebat de jurnalişti dacă Ştefania Duminică şi-a dat demisia sau a fost informat în acest sens de către ministrul Educaţiei, premierul a răspuns că nu.

"Nu, doamna secretar de stat este numită de către PNL şi dânşii pot lua decizia", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că îi cere premierului Victor Ponta revocarea secretarului de stat în Ministerul Educaţiei Ştefania Duminică pentru plagiat, menţionând că ştie că şefului Guvernului o să îi fie greu să sancţioneze astfel o faptă de plagiat.

Băsescu a mai spus că "Ştefania Duminică a furat, ca şi premierul". "Furt intelectual se numeşte şi este bine să plece din funcţii de demnitate publică", a spus preşedintele.

Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti s-a autosesizat, în 7 februarie, în cazul suspiciunii de plagiat referitoare la lucrarea de disertaţie a Ştefaniei Duminică, ca urmare a semnalării acestei situaţii în mass-media.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-decizia-de-demitere-a-stefaniei-duminica-acuzata-de-plagiat-apartine-pnl-12120895
12120895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.