Ponta: De ce a promulgat Băsescu legea cu achiziţiile dacă este aşa de rea? Sunt convins că nu a zis

Postat la 05 iulie 2013 42 afişări

Premierul Victor Ponta s-a întrebat retoric de ce preşedintele Traian Băsescu a promulgat modificările la sistemul achiziţiilor publice dacă acestea sunt atât de rele, adăugând că este convins că acesta nu a spus presei motivul.

Ponta: De ce a promulgat Băsescu legea cu achiziţiile dacă este aşa de rea? Sunt convins că nu a zis

 "Apropo, ce a zis domnul preşedinte? De ce a promulgat legea cu achiziţiile, dacă tot e aşa de rea? Sunt convins că nu v-a zis", a spus Ponta jurnaliştilor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seara, la Digi 24, că ar fi avut conştiinţa încărcată dacă promulga legea achiziţiilor publice fără să fie atent, arătând că nu este vorba să nu mai fie licitaţii la regii şi companii de stat, ci vor fi introduse standardizări şi norme interne.

El a adăugat că a cerut şi Guvernului PDL să majoreze plafonul achiziţiilor directe, arătând că licitaţii sunt organizate pentru sume mari, iar lucrările mici nu pot fi blocate de proceduri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-de-ce-a-promulgat-basescu-legea-cu-achizitiile-daca-este-asa-de-rea-sunt-convins-ca-nu-a-zis-11094291
11094291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.