Ponta cere CEx să decidă că guvernele nu pot fi schimbate prin acţiunea unui procuror. Tăriceanu, Constantin şi Oprea, prezenţi la şedinţa PSD

Autor: Departamentul Politic Postat la 08 iunie 2015 505 afişări

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut membrilor Comitetului Executiv al partidului să decidă dacă doresc ca România să fie o ţară în care guvernele sunt schimbate de Parlament sau la alegeri, nu prin acţiunea unui procuror care ar presupune o lovitură de stat.

Ponta le-a spus liderilor de partid că este gata să se bată până la capăt dacă are sprijinul lor în acest sens.

Liderii Coaliţiei de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea, au venit la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, în care este discutată situaţia preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta.

Lideri ai PSD s-au reunit luni la Parlament în şedinţă a Comitetului Executiv al partidului.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PONTA,
/actualitate/ponta-cere-cex-sa-decida-ca-guvernele-nu-pot-fi-schimbate-prin-actiunea-unui-procuror-tariceanu-constantin-si-oprea-prezenti-la-sedinta-psd-14425312
14425312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.