Ponta: Am vorbit la grupurile PSD despre două comisii de anchetă: pe retrocedări şi pe cazul Călăraşi

Postat la 13 noiembrie 2013 31 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire cu grupurile PSD, că a discutat despre constituirea a două comisii de anchetă pentru retrocedările din Ardeal şi implicarea unor instituţii ale statului în achiziţionarea de terenuri pentru persoane private, el menţionând:"Cazul Călăraşi"

Ponta: Am vorbit la grupurile PSD despre două comisii de anchetă: pe retrocedări şi pe cazul Călăraşi

 Ponta a declarat că a discutat cu grupurile PSD despre descentralizare, buget, Roşia Montană, discursul premierului chinez precum şi despre două comisii de anchetă.

Legat de cele două comisii, Ponta a spus că una ar viza modul în care au fost făcute retrocedările, în special cele din Ardeal, iar cealaltă ar viza eventuale implicări ale unor instituţii sau ale unor persoane din conducerea unor instituţii publice în achiziţionarea unor terenuri pentru persoane private. El a ţinut să adăuge: "Cazul Călăraşi".

Premierul a precizat că este dreptul Parlamentului să ancheteze, prin comisii, teme care i se par importante.

Presa a relatat recent că fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, Ioana, a cumpărat un teren agricol de peste 300 de hectare în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi, consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu menţionând că a consiliat-o la cumpărare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-am-vorbit-la-grupurile-psd-despre-doua-comisii-de-ancheta-pe-retrocedari-si-pe-cazul-calarasi-11674604
11674604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.