Ponta, alături de Mazăre în cartierul Henri Coandă: Stau lângă cine trebuie, o să fiu alături de Radu

Postat la 01 mai 2014 42 afişări

Premierul Ponta s-a aflat, joi, alături de Radu Mazăre, în cartierul "Henri Coandă" din Constanţa, spunându-le celor câteva sute de oameni adunaţi că merită să îi strige numele primarului, că îi va fi alături acestuia, încheind cu sloganul din 2012: "Mazăre la primărie, Băsescu la puşcărie".

Ponta, alături de Mazăre în cartierul Henri Coandă: Stau lângă cine trebuie, o să fiu alături de Radu

 Premierul a mers în cartierul de locuinţe sociale "Henri Coandă" din Constanţa împreună cu primarul Radu Mazăre, ei fiind întâmpinaţi de câteva sute de oameni, locuitori ai cartierului.

Mazăre şi Ponta le-au vorbit oamenilor de pe o scenă amenajată în mijlocul cartierului de blocuri, adresându-se mulţimii de la microfoane.

Primarul le-a promis celor prezenţi că va mai construi 1.000 de locuinţe pentru sărmani, el fiind aplaudat şi aclamat de mulţime.

La rândul său, premierul Victor Ponta a spus că a venit să îi mulţumească lui Mazăre pentru ceea ce a făcut, îndemnându-i pe oameni să îi scandeze numele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-alaturi-de-mazare-in-cartierul-henri-coanda-stau-langa-cine-trebuie-o-sa-fiu-alaturi-de-radu-12562908
12562908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.