Ponta a inaugurat 14 km de şosea de centură la Iaşi: Fără variante de ocolire oraşele se sufocă

Postat la 23 noiembrie 2012 16 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Iaşi, unde a inaugurat 14 kilometri din şoseaua de centură, că orice mare oraş are nevoie de infrastructură pentru dezvoltarea economică şi că trebuie construite variante de ocolire în toate localităţile importante pentru că altfel acestea "se sufocă".

Victor Ponta a participat, vineri dimineaţă, la inaugurarea unui tronson de 14 kilometri al şoselei de centură a municipiului Iaşi, tronson care este dat în folosinţă din luna august, inaugurarea oficială fiind amânată până acum. Ponta a refuzat să taie panglica pe care autorităţile o pregătiseră în acest sens, afirmând: "Nu tai nimic, eu doar adaug". Astfel, panglica a fost tăiată de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi de un reprezentant al firmei constructoare. Ponta a spus că orice mare oraş al ţării care vrea să se dezvolte din punct de vedere economic are nevoie de infrastructură.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
iasi,
infrastructura,
centura,
sosele
/actualitate/ponta-a-inaugurat-14-km-de-sosea-de-centura-la-iasi-fara-variante-de-ocolire-orasele-se-sufoca-10345932
10345932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.