Pompierul din Botoşani, care a câştigat ultramaratonul de 522 km din Australia, ajunge în România | FOTO

Postat la 31 mai 2019 58 afişări

Iulian Rotariu, pompierul din Botoşani, care a câştigat ultramaratorul „The Track” Australia, în cadrul căruia a parcurs 522 de kilometri, se întoarce în ţară, după ce a obţinut un rezultat cu şapte ore mai bun decât câştigătorul din 2017.

Pompierul din Botoşani, care a câştigat ultramaratonul de 522 km din Australia, ajunge în România | FOTO

Iulian Rotariu este aşteptat să se întoarcă în ţară duminică, după ce, în perioada 15 – 24 mai, a participat la ultramaratonul „The Track”, desfăşurat în Australia.

După cele nouă etape în care a parcurs 522 de km şi după un efort susţinut, Iulian Rotariu a reuşit să se claseze pe locul I, cu un timp total de 57 de ore, 6 minute şi 20 de secunde, fiind secondat de celălalt român înscris în competiţie, Andrei Gligor.

„Reuşita lui Iulian reprezintă şi un record al întrecerii, botoşăneanul obţinând un timp cu 7 ore mai bun decât câştigătorul competiţiei din 2017. Rezultatul este de apreciat în condiţiile în care „The Track” a reprezentat cel mai greu concurs de anduranţă la care a participat vreodată Iulian Rotariu”, au transmis reprezentanţii IGSU.

La fel ca şi celelalte cinci ultramaratoane la care a participat, „The Track” Australia a fost o cursă autosusţinută, în cadrul căreia Iulian Rotariu a avut de alergat de două ori mai mult, adică 522 de kilometri în nouă etape.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
australia,
botosani,
castigare,
pompier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.