Poliţistul care a omorât o fetiţă când traversa strada a aprins semnalele luminoase după accident – SURSE

Postat la 13 ianuarie 2022 246 afişări

Poliţistul care a omorât o fetiţă când traversa strada a aprins semnalele luminoase după accident – SURSE

Poliţistul care a omorât, joi, o fetiţă de 13 ani care traversa strada pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, a aprins semnalele luminoase după accident, au declarat surse judiciare pentru Gândul. Între timp, la faţa locului a ajuns şi un procuror.

În mod oficial, Poliţia Capitalei a transmis că autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcţiune.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie, pe raza sectorului 1.Agentul de poliţie, aflat la volan, poliţist încadrat în anul 2017, a surprins şi accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcţiune. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor”, anunţă Poliţia Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
politist,
strada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.