Politistii i-au retras lui Bercea Mondial permisul de port-arma si doua arme letale

Postat la 03 martie 2011 15 afişări

Inspectoratul de Politie a Judetului Olt a dispus, joi, retragerea permisului de port-arma, emis pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, precum si retragerea a doua arme letale, una de vanatoare si alta de tir, pe care interlopul din Slatina le detinea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Olt, comisar Claudia Radu, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, are la dispozitie zece zile pentru a vinde sau a da in custodie armele.

"Astazi (joi - n. r.), s-a intocmit decizia de retragere a permisului de port-arma si a celor doua arme pe care Sandu Anghel le detine. Este vorba de doua arme letale, una de tir si alta de vanatoare. Decizia ii va fi adusa la cunostinta", a declarat pentru comisarul Claudia Radu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Politistii,
Bercea Mondial,
port-arma
/actualitate/politistii-i-au-retras-lui-bercea-mondial-permisul-de-port-arma-si-doua-arme-letale-8028012
8028012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.