Viitorul minister al Afacerilor Europene va coordona Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale si, probabil, Autoritatea de Audit

Postat la 08 iulie 2011 11 afişări

Viitorul minister al Afacerilor Europene va coordona Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) din subordinea premierului si, probabil, Autoritatea de Audit de pe langa Curtea de Conturi, nu si autoritatile de management, urmand sa fie condus de o persoana cu rang de ministru.

"Noul minister va coordona ACIS si, probabil, Autoritatea de Audit, dar nu si autoritatile de management, care au proiecte in derulare. Nu poti schimba regulile in timpul jocului", au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale, la finalul reuniunii comitetului interministerial privind absorbtia fondurilor EU, sedinta condusa de premierul Emil Boc. Ministerul va fi totodata abilitat sa reprezinte toate institutiile guvernamentale in fata Comisiei Europene in problematica fondurilor europene. "Noul minister va reprezenta pe toata lumea la Bruxelles in ceea ce priveste fondurile UE", au aratat sursele. Potrivit acestora, ministerul va fi condus de o persoana cu rang de ministru, dar nu neaparat cu "portofoliu plin", care nu a fost inca stabilita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
minister,
fonduri europene
/actualitate/politic/viitorul-minister-al-afacerilor-europene-va-coordona-autoritatea-pentru-coordonarea-instrumentelor-structurale-si-probabil-autoritatea-de-audit-8461423
8461423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.