Videanu: Poate ca cea mai mare problema a PDL este ca nu are inlocuitor pentru Basescu

Postat la 27 iulie 2010 12 afişări

Ministrul Economiei, liderul PDL Adriean Videanu, sustine, intr-un interviu acordat Revistei 22, ca poate ca cea mai mare problema a partidului este ca nu are inlocuitor pentru Traian Basescu.

Intrebat daca cei din PDL cauta inlocuitor pentru Basescu, Videanu a raspuns: "Deocamdata nu-l avem. Poate ca asta e cea mai mare problema pe care o are partidul".

Videanu a mentionat ca nu stie ca seful statului sa aiba vreo dificultate cu Guvernul sau cu unii dintre ministri, mentionand ca el personal are "comunicari normale" cu seful statului. Intrebat daca trebuie facuta o remaniere, Videanu a raspuns: "La momentul potrivit, cred ca e necesara".

Intrebat daca "momentul potrivit" este termenul de gratie dat de presedinte, Videanu a negat. "Nu. Acela e un termen mai mult preluat de presa, ca al unei remanieri. O remaniere trebuie facuta intr-un moment de inflexiune a unui nou set de politici cu care vine Guvernul. De la o cadere economica dramatica, drumul catre o relansare trece prin zero. Cand se va ajunge pe acel punct cu un nou proiect de relansare economica, eu cred ca e necesara o remaniere", a mentionat Guvernul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
problema,
PDL,
inlocuitor,
Basescu
/actualitate/politic/videanu-poate-ca-cea-mai-mare-problema-a-pdl-este-ca-nu-are-inlocuitor-pentru-basescu-6739778
6739778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.