Videanu: Este greu ca politician sa iesi pe strada dupa masurile anuntate de Guvern

Postat la 27 mai 2010 7 afişări

Nimeni nu este fericit, nici macar Guvernul ca este nevoit sa ia masurile de austeritate anuntate, a declarat ministrul Economiei, Adriean Videanu, adaugand ca, in aceste conditii, este foarte greu ca politician sa iesi pe strada, dar fara aceste decizii s-ar fi amanetat sansa Romaniei de relansare.

"Este foarte greu astazi ca politician sa iesi pe strada. Nimeni nu e fericit, nici Guvernul, pentru masurile care trebuie luate. Decizia Guvernului chiar daca este dura pentru unii cetateni ai Romaniei vine in mod direct in sprijinul mediului de afaceri. Mentinerea fiscalizarii creeaza premisele pentru crestere economica ", a spus joi Videanu, la un forum economic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
masuri,
Guvern,
politician,
strada
/actualitate/politic/videanu-este-greu-ca-politician-sa-iesi-pe-strada-dupa-masurile-anuntate-de-guvern-6185195
6185195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.