Victor Ponta: Kover Laszlo nu este un prieten şi nu este binevenit în România

Postat la 07 iunie 2012 118 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Satu Mare, că activitatea preşedintelui Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, în România este monitorizată pentru a se vedea dacă încalcă vreo lege, adăugând că acesta "nu este un prieten şi nu este binevenit în România".

"Toată activitatea domnului Kover Laszlo a fost şi este monitorizată de către noi tocmai pentru a se vedea dacă se încalcă şi prevederile legale. Normele de bună vecinătate, de respect, au fost deja încălcate, domnul Kover Laszlo nu avea ce căuta în campanie electorală într-o altă ţară a Uniunii Europene pentru a sprijini un partid extremist şi pentru a provoca practic autorităţile române, pentru că activitatea domnului Kover Laszlo n-a fost aşa întâmplătoare, ci a fost provocatoare la adresa României. Atitudinea Guvernului a fost extrem de fermă, dar, în acelaşi timp, nu am vrut să punem gaz peste focul pe care domnul Kover Laszlo conştient încearcă să-l aprindă în această zonă din Transilvania", a spus, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, premierul Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/victor-ponta-kover-laszlo-nu-este-un-prieten-si-nu-este-binevenit-in-romania-9717905
9717905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.