Ungureanu îl ia consilier de imagine pe actorul de telenovele "Ţeavă" Cătălin Căţoiu

Postat la 14 martie 2012 49 afişări

Cătălin Căţoiu "Ţeavă", muzician şi actor de filme şi telenovele, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, după ce a mai lucrat atât la Guvern, în mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cât şi ca director de imagine şi cameraman la TVR.

Decizia de numire în funcţie nu a fost încă semnată, dar Căţoiu a mers deja pe teren cu premierul Ungureanu, la Forumul IMM-urilor şi la prezentarea raportului de activitate a Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, afirmând că doreşte să vadă despre ce este vorba şi care îi vor fi atribuţiile. "Primul-ministru are o imagine foarte bună, iar eu, dacă voi prelua această funcţie, fac tot ce trebuie ca să o conserv", a declarat agenţiei MEDIAFAX Cătălin Căţoiu. Poreclit de prieteni încă din copilărie "Ţeavă", Cătălin Căţoiu, în vârstă de 50 ani, a mai lucrat cu Ungureanu, ca şi cameraman, la Ministerul Afacerilor Externe.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
consilier,
imagine,
actor,
telenovele,
teava
/actualitate/politic/ungureanu-il-ia-consilier-de-imagine-pe-actorul-de-telenovele-teava-catalin-catoiu-9398538
9398538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.