Ungureanu: Guvernul apreciază înţelegerea militarilor faţă de "trecătoarele restricţii" economice

Postat la 20 februarie 2012 15 afişări

Guvernul este conştient de dificultăţile personalului din armată şi apreciază înţelegerea faţă de "trecătoarele restricţii" impuse de contextul economic, încercând să găsească în viitorul previzibil soluţii mulţumitoare pentru toţi, a afirmat, luni, premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

"După ce aţi avut un an solicitant, greu, îmi este mie o datorie să fiu atent faţă de personalul acestui minister şi nevoile sale (...) Suntem într-un context economic, financiar delicat, sunt conştient de toate aceste dificultăţi şi apreciez înţelegerea pe care o manifestaţi faţă de aceste trecătoare restricţii. Fiţi convinşi că atenţia noastră se îndreaptă către găsirea unor soluţii care să fie mulţumitoare pentru toţi, în condiţiile în care această ţară îşi va recupera energia economică pe care a pierdut-o în anii trecuţi. Sper ca în viitorul previzibil să putem identifica soluţii la cele mai stringente probleme ale personalului ministerului, ale armatei române în general", a spus Ungureanu, prezent la şedinţa de evaluare a activităţii Ministerului Apărării Naţionale în 2011.

Citiţi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungureanu,
militari,
taieri,
economie,
armata
/actualitate/politic/ungureanu-guvernul-apreciaza-intelegerea-militarilor-fata-de-trecatoarele-restrictii-economice-9251119
9251119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.