Unde s-ar construi statuia de gheata a Elenei Udrea

Postat la 02 februarie 2010 23 afişări

CJ Suceava a vrut sa faca statuia de gheata a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei partii de schi, dar presedintele Consiliului, Gheorghe Flutur a declrat ca ideea este "sinucigasa", "o mare prostie" si o "fantezie" pentru care cei responsabili vor fi sanctionati, relateaza "Gandul".

"Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a luat foc cand a auzit de ideea directorului Dragos Juravle de a inalta o statuie de gheata a Elenei Udrea la baza partiei de schi din Gura Humorului. In opinia lui Flutur, initiativa este «o mare prostie» si o «idee sinucigasa». «Nu face nimeni nicio statuie, dezaprob acest mod de gandire. Celui care a spus asta o sa-i cer nota explicativa si va fi sanctionat, daca are asemenea fantezii. Nu se poate asa ceva, e sinucigas»", a afirmat Flutur, citat de Gandul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/unde-s-ar-construi-statuia-de-gheata-a-elenei-udrea-5467395
5467395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.