Udrea vrea biciclete si pomi in Bucuresti si interzicerea cablurilor suspendate

Postat la 13 august 2010 7 afişări

Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea scrie, pe blog, ca sustine proiectele de inchiriere a bicicletelor in Capitala, de plantare a pomilor pentru rezolvarea problemei prafului, doreste un video-chat intre alesii PDL Bucuresti si cetateni si critica "reteaua de cabluri care acopera cerul Bucurestiului".

"Si mie mi se pare foarte bun programul de inchiriere a bicicletelor in Bucuresti. E un mijloc sanatos de a te deplasa si, de multe ori, chiar mai rapid decat cu masina. Voi sustine acest demers si vom vedea in ce masura se poate atinge magnitudinea proiectului anuntat acum doua saptamani la Londra (6.000 de biciclete)", a precizat Elena Udrea raspunzand unui cititor.

Udrea a mentionat ca praful din Bucuresti este o problema reala si ca va incerca demararea unui proiect de plantare de pomi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
politic,
turism,
biciclete,
pomi,
cabluri
/actualitate/politic/udrea-vrea-biciclete-si-pomi-in-bucuresti-si-interzicerea-cablurilor-suspendate-6880351
6880351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.