Udrea vede remaniere la 1 septembrie, Videanu vede „un Guvern perfect“

Postat la 28 iulie 2010 10 afişări

In timp ce ministrul Turismului, Elena Udrea, readuce in discutie problema schimbarii guvernului, subliniind ca Traian Basescu ar avea "atributul constitutional" sa ceara demisia premierului, colegul sau de cabinet Adriean Videanu spune ca termenul de 1 septembrie e "mai mult preluat de presa".

Termenul de 1 septembrie dat guvernului pentru remanierea ministrilor "neperformanti" este intens discutat in PDL. Vestea ca "se vor intampla cateva remanieri" este adusa de ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, care a luat pulsul partidului: "exista o mare asteptare in PDL ca unii ministri sa fie schimbati". "Va spun ca avem acest termen, 1 septembrie si partidul asteapta sa vada evaluarea ministrilor si sanctiunile acolo unde se impun. Sanctiunile fiind remanierea", a anuntat Udrea, luni seara, la postul B1 TV, precizand ca Traian Basescu ar avea "atributul constitutional" de a cere demisia premierului si a ministrilor: "Deci ragazul pe care presedintele l-a dat acestui Guvern pentru ca, dincolo de faptul cã presedintele i-a adus pe fiecare dintre ministri in Guvern - fara presedintele Traian Basescu acest Guvern nu exista in componenta asta - este atributul constitutional al presedintelui Romaniei sa cearã demisia primului ministru, a ministrilor, si asa mai departe".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
remaniere,
Videanu,
guvern
/actualitate/politic/udrea-vede-remaniere-la-1-septembrie-videanu-vede-un-guvern-perfect-6740095
6740095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.