Udrea: In ultimii ani, am renuntat la modelul Basescu, PDL Bucuresti sa se reintoarca la bucuresteni

Postat la 25 iulie 2010 7 afişări

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, duminica, la prima sedinta in noua formula de coordonare, ca, de acum incolo, nu criteriul vechimii in partid trebuie sa fie cel care sa stea la baza ascensiunii in organizatia democrat-liberala, ci cel al proiectelor.

"Misiunea mea este sa recastigam impreuna increderea bucurestenilor si sa facem astfel incat bucurestenii sa devina din nou implicati in rezolvarea problemelor pe care le avem cu totii in acest oras, care creste de la o zi la alta, asa cum s-a intamplat pe vremea lui Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
Basescu,
PDl
/actualitate/politic/udrea-in-ultimii-ani-am-renuntat-la-modelul-basescu-pdl-bucuresti-sa-se-reintoarca-la-bucuresteni-6710216
6710216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.