Udrea: Hainele pe care le port se numără printre puţinele bucurii pe care le am

Postat la 17 august 2011 13 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, la B1 TV, că hainele pe care le poartă se numără printre puţinele bucurii pe care le are, precizând că nu are copii, nu colecţionează tablouri, nu colecţionează case, nu şi-a schimbat maşina de mai mult timp.

Udrea a arătat că "este o nebunie întreagă" faptul că de ani de zile se discută despre hainele, pantofii şi genţile ei. " E o nebunie întreagă, discutăm despre hainele, rochiile Elenei Udrea, pantofii Elenei Udrea, genţile Elenei Udrea, de ani de zile . (...) Am această bucurie, este printre puţinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când", a precizat Elena Udrea la B1TV. Ea a adăugat că a avut bucuria de a purta haine noi şi elegante de pe vremea când locuia cu părinţii săi. " Vreau să vă spun că la fel se întâmpla şi când eram la mama acasă şi, deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, haine elegante o aveam şi atunci ", a spus Udrea.

Cititi mai multe despre rochia evaluata la 14.000 de lire sterline pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udrea,
haine,
rochii,
preturi,
politic
/actualitate/politic/udrea-hainele-pe-care-le-port-se-numara-printre-putinele-bucurii-pe-care-le-am-8626855
8626855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.