Udrea: Gestul USL de a merge înainte cu suspendarea arată că doreşte ca românilor să le meargă rău

Postat la 25 noiembrie 2011 6 afişări

Ministrul Elena Udrea scrie, pe blogul său, că pentru a trece cu bine peste al doilea val al crizei economice România are nevoie de stabilitate politică, ea susţinând că gestul USL de a merge înainte cu suspendarea preşedintelui Băsescu arată că liderii opoziţiei doresc ca românilor să le meargă rău.

Udrea menţionează că "e o situaţie politico-economică destul de plumburie la nivelul Uniunii Europene", iar intrarea în recesiune a Zonei Euro poate avea un efect similar pentru economia globală cu lucrurile întâmplate în 2007 şi 2008. "În această logică, România nu este scutită de posibile efecte negative", adaugă Udrea, precizând că se referă la perspectiva scăderii exporturilor sau la perspectiva costurilor de împrumut pentru acoperirea unui eventual deficit bugetar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udrea,
politic,
suspendare,
basescu,
usl
/actualitate/politic/udrea-gestul-usl-de-a-merge-inainte-cu-suspendarea-arata-ca-doreste-ca-romanilor-sa-le-mearga-rau-9006231
9006231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.