Udrea, Gabi Oprea si Sulfina, cetateni de onoare ai comunei oltene Colonesti

Postat la 20 iulie 2010 31 afişări

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si fostul ministru al Mediului, deputatul Sulfina Barbu, au primit marti distinctiile de cetateni de onoare ai comunei Colonesti, din judetul Olt.

Cei trei politicieni nu au putut fi prezenti in comuna olteana Colonesti pentru a-si primi distinctiile de la primarul localitatii Marian Radulescu, caruia i-au transmis ca sunt prinsi in alte intalniri importante.

Potrivit primarului Marian Radulescu, distinctiile, care ar fi urmat sa le fie acordate in cadrul Festivalului de Calus "Ilie Martin", au fost aprobate in cadrul sedintei Consiliului Local Colonesti, care a avut loc la sfarsitul lunii iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-gabi-oprea-si-sulfina-cetateni-de-onoare-ai-comunei-oltene-colonesti-6636696
6636696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.