Udrea: E nevoie de un nou guvern mai popular şi suficient de credibil pe plan internaţional

Postat la 06 februarie 2012 15 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat, luni, că este nevoie "de un nou guvern mai popular şi suficient de credibil pe plan internaţional", menţionând că România va trebui să aibă cât mai repede un nou guvern.

Întrebată despre ideea unui premier tehnocrat, Udrea a spus că "va fi decizia preşedintelui, după ce se va consulta cu partidele şi în funcţie de ce vor propune acestea". "Va fi decizia preşedintelui, după ce se va consulta cu partidele, probabil şi în funcţie de ceea ce partidele vor fi capabile să propună", a precizat Elena Udrea. Ea a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL. Un jurnalist i-a spus Elenei Udrea la venirea în sediul PDL că a avut dreptate în ceea ce priveşte demisia premierului Emil Boc. "N-am avut dreptate. Mi-am spus un punct de vedere şi presupun că era aşteptată de toată lumea", a replicat Elena Udrea.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
udrea,
emil boc,
demisie,
reactii
/actualitate/politic/udrea-e-nevoie-de-un-nou-guvern-mai-popular-si-suficient-de-credibil-pe-plan-international-9209703
9209703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.