Udrea, dupa Basescu: „PDL nu este un partid de sfinti”

Postat la 10 decembrie 2010 11 afişări

"E inadmisibila" actiunea PDL de a o feri pe Monica Iacob Ridzi de cercetarea DNA, acuza Traian Basescu. Pedelistii spun ca, desi "moral, presedintele are dreptate", continua sa o sustina pe colega lor.

Reactia Elenei Udrea dupa criticile lui Traian Basescu la adresa PDL: "Nu suntem perfecti..."

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, considera ca PDL nu este un partid "de sfinti", fiind de parere si ca ar trebui introduse criterii de selectie a membrilor astfel incat sa nu fie promovati oameni asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie. "Nu PDL este principalul subiect atunci cand vine vorba de coruptie. PDL nu este un partid de oameni perfecti, de sfinti. Partidul a crescut mult in ultimii ani. Sunt si oameni care fac greseli. Ar trebui introduse criterii de selectare, promovare a membrilor de partid pentru a nu ajunge pe functii oameni asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie. Insa o simpla suspiciune nu este suficient ca cineva sa fie acuzat de coruptie", a declarat Elena Udrea pentru gandul, comentand declaratiile presedintelui Basescu privind coruptia din PDL.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
Ridzi,
PDL,
Basescu,
partid,
sfinti
/actualitate/politic/udrea-dupa-basescu-pdl-nu-este-un-partid-de-sfinti-7798375
7798375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.