Udrea cere desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

Postat la 25 mai 2010 14 afişări

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat marti ca va cere Guvernului desfiintarea Companiei Nationale de Investitii (CNI) si ca va solicita si BPN al PDL sa adopte o hotarare prin care sa ceara membrilor de partid cu functii sa opteze intre pozitia publica si afaceri.

"Avand in vedere ca PDL trebuie sa dea dovada de solidaritate maxima cu cei carora le cerem sacrificii in aceasta perioada. Am decis ca astazi (marti - n.r.), in BPN, sa solicit Biroului sa ia o hotarare prin care sa ceara tuturor membrilor de partid care ocupa functii publice sa opteze intre afaceri sli functiile publice pe care le ocupa", a spus Udrea. Ea a adaugat ca, din aceleasi considerente, a decis sa ceara Guvernului desfiintarea Companiei Nationale de Investitii (CNI).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
CNI,
Ministerul Dezvoltarii,
Guvern,
PDL
/actualitate/politic/udrea-cere-desfiintarea-companiei-nationale-de-investitii-6168896
6168896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.