Udrea cere Daily Telegraph drept la replica dupa ce tabloidul a scris ca a „pozat in bikini”

Postat la 16 iulie 2010 7 afişări

Ea a cerut, ieri, ziarului britanic publicarea unui drept la replica pentru un articol in care se spunea ca aceasta a provocat indignare cand a dus sinistratilor pantofi cu toc si, in plus, ca "a pozat candva in bikini intr-un pictorial". Udrea a avertizat nici mai mult, nici mai putin ca, in cazul in care precizarile sale nu vor aparea in ziar, se va adresa instantei "pentru juste despagubiri".

Articolul cu titlul "Victimelor inundatiilor li s-au dat pantofi cu toc" a fost publicat marti de Daily Telegraph, doua zile mai tarziu, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului transmitand publicatiei dreptul la replica: "Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
Daily Telegraph,
descriere
/actualitate/politic/udrea-cere-daily-telegraph-drept-la-replica-dupa-ce-tabloidul-a-scris-ca-a-pozat-in-bikini-6574577
6574577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.