Udrea catre Vladescu: Decat sa vorbim fiecare ce ne trece prin cap, mai bine ar fi ca dl. Vladescu sa gaseasca solutii sa combata evaziunea fiscala

Postat la 14 iulie 2010 8 afişări

Afirmatiile ministrului Sebastian Vladescu referitoare la necesitatea renuntarii la cota unica si trecerea la impozitarea progresiva a veniturilor de la 1 ianuarie 2011, inclusiv a pensiilor, au declansat o reactie iritata din partea premierului Emil Boc, scrie ziarul Gandul.

El le-a interzis ministrilor, prezenti la Palatul Victoria cu ocazia unei sedinte pe tema fondurilor europene, sa mai faca asemenea declaratii fara avizul Guvernului. "Ministrul Finantelor nu a avut mandatul si nu este mandatat sa dezbata public teme precum cota unica si impozitarea progresiva. Va interzic in mod expres sa introduceti in dezbaterea publica teme si proiecte care nu au fost discutate si aprobate in Guvern", le-a spus Boc membrilor Cabinetului, inainte de intalnirea la care Vladescu nu a fost prezent, fiind plecat la Bruxelles.

Declaratia sefului de la Finante pe tema schimbarii sistemului de impozitare a suparat-o rau si pe Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, care nu s-a sfiit sa-l apostrofeze pe colegul Vladescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-catre-vladescu-decat-sa-vorbim-fiecare-ce-ne-trece-prin-cap-mai-bine-ar-fi-ca-dl-vladescu-sa-gaseasca-solutii-sa-combata-evaziunea-fiscala-6553360
6553360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.