Udrea: Băsescu poate să ofere încă o şansă femeilor. Există femei care pot ocupa funcţia de premier

Postat la 15 octombrie 2011 7 afişări

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, sîmbătă, că preşedintele Traian Băsescu este cel mai deschis la promovarea femeilor în politică, dar ea crede că şeful statului poate să mai ofere acestora încă o şansă, pentru că există femei care pot ocupa funcţia de premier.

"Cred că este (Traian Băsescu -- n.r.) cel mai deschis la acest capitol, pentru că mai toate femeile care au astăzi funcţii importante din PDL au fost susţinute măcar la începutul carierei de Traian Băsescu. Aşa se face că avem, ca partid, femei în cele mai înalte funcţii în stat din ultimii 20 de ani", a afirmat Elena Udrea înainte de Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL. Ea a adăugat că există femei care pot să ocupe funcţia de prim-ministru şi că Traian Băsescu poate să mai ofere femeilor o şansă în plus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
udrea,
basescu,
promovare,
femei
/actualitate/politic/udrea-basescu-poate-sa-ofere-inca-o-sansa-femeilor-exista-femei-care-pot-ocupa-functia-de-premier-8869933
8869933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.