UDMR pune condiţii pentru susţinerea noului Guvern şi vrea protocol al coaliţiei pe 2012

Postat la 07 februarie 2012 12 afişări

UDMR are condiţii pentru susţinerea noului Guvern, pe care le va discuta luni seară, preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că formaţiunea sa doreşte încheierea unui protocol al coaliţiei pe 2012, care să se refere inclusiv la Facultatea de Medicină de la Mureş şi Autostrada Transilvania.

Kelemen Hunor a apreciat că până la învestirea noului Guvern mai sunt o zi şi jumătate şi că până atunci este timp pentru semnarea protocolului. Liderul UDMR a precizat că este vorba despre un protocol de funcţionare a coaliţiei guvernamentale pe anul 2012, convenit cu premierului desemnat. Kelemen a explicat că acest protocol ar trebui să vizeze de la probleme de la infrastructură până la probleme legate de învăţământ, liderul UDMR referindu-se la Facultatea de Medicină şi Farmacie de la Târgu Mureş şi la Autostrada Transilvania.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
guvern,
protocol,
coalitie
/actualitate/politic/udmr-pune-conditii-pentru-sustinerea-noului-guvern-si-vrea-protocol-al-coalitiei-pe-2012-9214764
9214764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.